Коледни подаръци за децата на загинали военнослужещи

22.12.2017 г. Коледни подаръци за децата на загинали военнослужещи

 Otbrana.com

В щаба на 68 бригада Специални сили – Пловдив, в тържествена обстановка по случай Рождество Христово и настъпващата 2018 година се проведе традиционната среща с родители и деца на загинали военнослужещи от бригадата.

На срещата присъстваха командването на 68 бригада Специални сили и колеги на загиналите военнослужещи, които уважиха с присъствието си семействата на загиналите военнослужещи. От името на всички колеги в бригадата бяха връчени подаръци на децата, което донесе нужната атмосфера на празнично настроение сред тях.

В обръщението си към родителите и децата командирът бригаден генерал  Явор Матеев посочи, че те са винаги добре дошли в Специалните сили и че военнослужещите от бригадата ще бъдат винаги съпричастни и в помощ на семействата не само около Рождество Христово и другите празници през годината, но и през цялата година, когато имат нужда от съдействие.

Срещата продължи в приятелски и непринуден диалог на командира на бригадата с децата и майките им, споделяйки плановете за бъдещето на децата и постигнатите до момента успехи от тях, съобщават от формированието.