Поздравление на командира на Сухопътните войски

22.12.2017 г. Поздравление на командира на Сухопътните войски

 Otbrana.com

Благодаря ви за проявените през годината висок професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на ежедневните служебни задължения по време на проведените учения у нас, в чужбина и съвместните подготовки. Това се посочва в поздравление на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов до личния състав на войските във връзка с предстоящите празници, което получихме в редакцията.

***

Поздравление на командира на Сухопътните войски  генерал-майор Михаил Попов към личния състав на войските по повод предстоящите Коледно-новогодишни празници

Уважаеми генерали, офицери, сержанти, войници и цивилни служители,

Приемете от името на Ръководството на Сухопътните войски и лично от мое име най-сърдечни поздрави по случай настъпващите

КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Рождество Христово и посрещането на Нова година носят много емоции, пречистват душите ни, правят ни по-мъдри и целеустремени.

Благодаря ви за проявените през годината висок професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на ежедневните служебни задължения по време на проведените учения у нас, в чужбина и съвместните подготовки.

Убеден съм, че ще продължавате да изпълнявате своите задачи все така коректно, с чест и достойнство. Приемете моите пожелания за добро здраве, щастие, лични и служебни успехи!

На всички военнослужещи и цивилни служители от Сухопътните войски пожелавам преди всичко Новата 2018 година да е мирна. Нека я посрещнем с надежда за по-добри дни, да я изпълним със съзидателен труд и я изпратим със сбъднати мечти.

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Командир на Сухопътните войски

генерал–майор  Михаил Попов