Поздравление на командира на 61-ва механизирана бригада

22.12.2017 г. Поздравление на командира на 61-ва механизирана бригада

 Вашият професионализъм, отговорност и упоритост ме изпълват с увереност, че през настъпващата 2018 година, ще се справим успешно с новите предизвикателствата, защото имаме възможности да постигнем повече, защото нашите критерии и цели са по-високи. Това се посочва в поздравление, което получихме в редакцията, на командира на 61-ва механизирана бригада бригаден генерал Пламен Йорданов към личния състав във връзка с предстоящите празници.

Otbrana.com

ДО ЛИЧНИЯ СЪСТАВ НА 61-ва СТРЯМСКА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА - КАРЛОВО

УВАЖАЕМИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ,
ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ OT 
61 "СТРЯМСКА" МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА,

В навечерието на Рождество Христово и настъпването на Новата 2018 година всички сме изпълнени с вяра и надежди за здраве и плодородие, за по-добър и щастлив живот. 
Изпращането на стара¬та и посрещането на новата 2018 година е повод за равносметка и анализ на извършената работа и на нови предначертания за бъдещите задачи. 
Моята лична преценка е, че изминалата 2017 година беше година на изключително натоварване за целия личен състав от бригадата, но мога да кажа, че планираните мероприятия са изпълнени успешно.
Ежедневието ни беше динамично и натоварено. Пред бригадата преминаха много и отговорни за изпълнение задачи.
Високата оценка за нивото на подготовка на бригадата и изпълнението на задачите, за приноса ни за утвърждаване на международния авторитет на страната и на българските въоръжени сили, могат с основание да ни карат да изпитваме удовлетвореност от постигнатото на ниво оперативна съвместимост с нашите партньори и съюзници.
Вашият професионализъм, отговорност и упоритост ме изпълват с увереност, че през настъпващата 2018 година, ще се справим успешно с новите предизвикателствата, защото имаме възможности да постигнем повече, защото нашите критерии и цели са по-високи.
Ето защо искам да изкажа своята най-сърдечна воинска благодарност на командването, на командирите на батальони и дивизиони, на началниците на отделения, на всички офицери, сержанти, войници и цивилни служители от бригадата,за проявената активност, за стремежа към усъвършенстване на знанията и уменията и желание за ежедневно доказване при изпълнение на поставените задачи. 
Специално искам да изразя и благодарността си към всички военнослужещи от състава на 61 механизирана бригада, които в този момент изпълняват своята мисия извън територията на страната, за високия им боен дух, решителност и професионализъм!
УВАЖАЕМИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ, 
ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
OT 61 СТРЯМСКА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА,

Искам най-сърдечно да Ви поздравя с настъпването на Коледните и Новогодишни празници. Пожелавам на Вас и Вашите семейства светли и щастливи празнични дни изпълнени с много здраве, късмет и благоденствие и нека 2018 година да бъде едно по-добро начало за по-добро бъдеще!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! 
МИРНА И УСПЕШНА 2018 ГОДИНА!
ДЪЛГ, ЛОЯЛНОСТ, ВСЕОТДАЙНОСТ!

Пламен ЙОРДАНОВ
Бригаден генерал 
Командир на 61-ва "СТРЯМСКА" мбр