Коледен концерт на барда майор от запаса Милен Тотев в дома за ветерани на МО в с.Орешак

28.12.2017 г. Коледен концерт на барда майор от запаса Милен Тотев  в дома за ветерани на МО в с.Орешак

 Otbrana.com

„Коледен концерт”, в дома за пенсионирани военнослужещи, ветерани и военноинвалиди от Министерството на отбраната „Свети Георги Победоносец” в с. Орешак, подариха изпълнители от клуб арт ателие ”Лик” и клуб ”Култура” при Военен клуб-Ловеч на 21 декември.

Групата водена от служителя на Военния клуб майор от запаса Николай Василев посети домуващите, разговаря с тях и се запозна с отличните условия за живот.  В украсената зала, ветераните и служителите бяха поздравени от управителя на дома Пламен Петков.

Майор от запаса Николай Василев от Военния клуб представи гостите, майор от запаса Милен Тотев - заместник председател на СОСЗР-Ловеч, майор от запаса Георги Велев  и капитан запаса Борис Божков от Управителния съвет на СОСЗР-Ловеч. След вкусния празничен обяд, бардаът Милен Тотев поздрави с  „Популярни песни” участниците в тържеството.

За активна работа през годината,  за  опазване на историческата памет, работа в интерес на организацията и грижа за домуващите, управителя на Дом „Св.Георги Победоносец” господин Пламен Петков беше награден с „Благодарствен адрес” от Областния съвет на СОСЗР-Ловеч. Наградата беше  връчена от заместник - председателя майор от запаса  Николай Василев. Майор от запаса Георги Велев - секретар на Областния съвет на СОСЗР-Ловеч, награди с „Грамоти” отличилите  се работници Марин Драгнев, Зинка Йовчева и медицинската сестра Ивелина Бочева. Дядо Коледа пожела весели празници, успешна година и раздаде подаръци на всички домуващи, осигурени от В.Ф.24430-Троян.