Футболистите на ЦСКА гостуваха на 68-ма бригада „Специални сили“

29.04.2018 г.   Футболистите на ЦСКА гостуваха на 68-ма бригада „Специални сили“

 Стреляха на полигона преди днешния двубой с Ботев (Пловдив). Бригаден генерал Явор Матеев остана впечатлен от уменията на футболистите и им пожела да стрелят точно и смело в противниковата врата.

Otbrana.com

 Преди днешния двубой с Ботев (Пловдив) футболистите на ЦСКА гостуваха в 68-ма бригада. Поканата за визитата бе от командира на Силите за специални операчия бригааден гнерал Явор Матеев.          

Преди да се настанят в хотела футболистите и специалисти от щаба на прославения армейски отбор изпробваха своите стрелкови умения. Стреляха със снайпери, автомати, картечници, пистолети и други оръжия на полигона на формированието, съобщават от ЦСКА. Основната цел на заниманието беше да се предаде армейски дух в отбора.

Бригаден генерал Явор Матеев остана впечатлен от уменията на футболистите и им пожела да стрелят към противниковата врата по време на мач толкова смело и точно, колкото и с оръжията по мишените на полигона. Той обеща изненади от името на армията за юбилея на ЦСКА на 5 май и призова всички армейци да бъдат на Националния стадион по случай празника.