Утре връчват дипломи във Военна академия

30.07.2018 г. Утре връчват дипломи във Военна академия

 Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще участва на тържествената церемония за връчване на дипломите на „Випуск 2018“ на Военна академия “Г. С. Раковски”

Otbrana.com

Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков и заместник-началникът на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов ще участват утре, 31 юли, на тържествената церемония за връчване на дипломите на обучаемите от „Випуск 2018 – първа смяна“ на „Военна академия “Г. С. Раковски”.

Дипломи ще получат офицерите от магистърска специалност „Стратегическо ръководство на отбраната и въоръжените сили” и студентите обучавали се в магистърските програми от професионално направление „Национална сигурност” на факултет „Национална сигурност и отбрана” и факултет „Командно-щабен”.

Първенец на „Випуск 2018” от магистърска специалност „Стратегическо ръководство на отбраната и въоръжените сили” е полковник доктор Теодора Михова Недева.

Първенец на „Випуск 2018 – І смяна” за професионално направление „Национална сигурност” е Адела Руменова Бозмарова от магистърска специалност „Национална сигурност и отбрана”.

На тържествената церемония ще получат удостоверения за заети академични длъжности „професор” и „доцент” преподаватели от Академията. За успешно защитена образователна и научна степен „доктор дипломи ще получат 15 докторанти.