Военните моряци от СОСЗР поздравяват адмирал Емил Ефтимов

05.04.2020 г. Военните моряци от СОСЗР поздравяват адмирал Емил Ефтимов

 „Вярваме, че Вие ще оправдаете доверието на държавното ръководство, на Вашите колеги от строя и от запаса!“ Това се посочва в поздравление на Клуб „Военни моряци“ от Столичната организация на СОСЗР до адмирал Емил Ефтимов във връзка с назначаването му за началник на отбраната.

Otbrana.com

До адмирал Емил Ефтимов, началник на отбраната

Уважаеми господин адмирал Ефтимов,

Клуб „Военни моряци” към Столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) посреща с въодушевление Вашето назначаване на най-високата военна длъжност – „началник на отбраната“ и удостояването Ви с най-висшето военноморско звание „Адмирал“!

Разрешете ни по този случай да Ви поднесем нашите поздравления и пожелания за успех на високоотговорния пост!  Вие заслужено получавате тази длъжност и звание на основание на Вашите способности, опит, знания, на Вашата нелека военноморска служба, която започнахте като лейтенант в далечната 1984 г. като командир БЧ-I на фрегата в първи дивизион и със старание и отдаденост преминахте през всички служебни стъпала във Военноморските сили и Министерството на отбраната, за да стигнете заслужено до длъжността „началник на отбраната“.

Вярваме, че Вие ще оправдаете доверието на държавното ръководство, на Вашите колеги от строя и от запаса!

Членовете на клуб „Военни моряци“ виждат още един повод да Ви поднесат своите поздравления. Вие винаги сте откликвали на нашите покани да ни съдействате и участвате в организирани от клуба мероприятия. За нас – офицерите ветерани от Военноморския флот, това е знак, че Вие ни чувствате като неделима част от военното морячество. А за нас това означава много!

Желаем Ви здраве и успех!

Попътен вятър, седем фута под кила и пълен напред!