В Карлово откриха зали „Стремци“

27.05.2020 г. В Карлово откриха зали „Стремци“

Otbrana.com

В сградата на бившия гарнизонен стол в град Карлово, след основно реновиране бяха тържествено открити зали „Стремци“ на 61-ва Стрямска механизирана бригада, съобщават от формированието.
Командирът на 61 механизирана бригада бригаден генерал Деян Дешков посрещна гостите с „Добре дошли” и накратко обясни идеята за реставрирането на помещенията и използването на същите за вбъдеще.
На мероприятието присъстваха д-р Емил Кабаиванов – кмет на Община Карлово, господин Деян Дойнов – кмет на град Сопот, господин Доньо Тодоров – председател на общинския съвет – Карлово, представители от община Карлово, началникът на военно формирование 22 680 – Карлово подполковник Димитър Мерудийски, представители на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Карлово, офицери от командването и формированията на бригадата.
Освещаването на залите за просперитет и благоденствие отслужи Негово Високоблагоговейнство отец Марко Тодоров – архиерейски наместник на Карловска духовна околия.