Формирования от състава на Втора механизирана бригада честваха своите празници

01.06.2020 г. Формирования от състава на Втора механизирана бригада честваха своите празници

 Otbrana.com

В тържествена обстановка днес яха отбелязани празниците на 20-ти самоходен артилерийски дивизион в гр. Ямбол и батальона за логистично осигуряване в гр. Стара Загора от състава на 2-ра механизирана бригада, съобщават от КСВ

С тържествено строяване в гр. Стара Загора и в гр. Ямбол,  командирът на бригадата бригаден генерал Стоян Шопов почете празника на военнослужещите и цивилните служители от 20 садн и бло.

В словата си към личния състав, той изрази своята благодарност за положения неуморен воински труд, за професионално изпълнените задачи, които с цената на много лишения и усилия изпълняват и им пожела здраве, лично и семейно щастие, силна воля и енергия, за да продължават и занапред да се справят с бъдещите предизвикателства.

Бригаден генерал Шопов награди трима военнослужещи от 20 садн с грамоти и връчи на командира на 20 садн - подполковник Георги Георгиев и на командира на бло - подполковник Христо Хаджиев, поздравителни адреси, като им пожела все така умело да водят и напътстват подчинените си военнослужещи и цивилни служители и с делата си да се гордеят, че са част от 2-ра механизирана бригада.