Фотоизложба на Вяра Йовева шества в страната

07.07.2020 г. Фотоизложба на Вяра Йовева шества в страната

 Otbana.com

Празничният календар на честванията на годишнината от създаване на Изпълнителната агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, който стартира през януари, продължи с пътуваща фотоизложба под наслов „20 години в полза на армията!“

На 20 юни в 18:00 ч. на площад „Антон Новак“ – входа на Морската градина в град Варна бе открита фотоизложба с тържествено слово от г-жа Николинка Илиева – зам.-изпълнителен директор на Агенцията. Изложбата се състои се от 28 авторски фотографии на Вяра Йовева – фотограф на Министерство на отбраната, съобщават от агенцията.

Изложбата отразява една малка част от дейностите и събитията, които са организирани през годините от Агенцията. В продължение година представя дейността на агенцията в различни градове от страната. В момента радва жителите и гостите на град Пловдив, експонирана на 3 юли на площада пред Военен клуб – Пловдив.

В програмата на всяко откриване гостите и жителите на граводете – домакини ще се радват на изпълненията на децата от художествено-творческите състави към съответните градски военни клубове.