Да срещнем децата ни със славата на България

28.07.2020 г. Да срещнем децата ни със славата на България

 Otbrana.com

С писмо до редакцията на Борис Николов, председател на Съюза на военноинвалидните кооперации и главен координатор на Национална инициатива „Една детска сълза, една молитва“ съобщава за открита набирателна сметка. „Средствата ще се използват за  популяризиране и ограмотяване  на подрастващото поколение, за заздравяване на българския корен, за да ни е здраво стеблото и добри плодовете, за укрепване на физическото и психическо  състояние на децата, чрез българските вековни добродетели, за да може  и децата чиито родители са  със слаби финансови възможности, да бъдат откраднати от улицата и компютрите и усетят силата на нашата духовна култура за прослава на България“, се посочва в писмото.

 

***

Отворено писмо от инициативата „Една детска сълза – една молитва” и Съюза на военноинвалидните кооперации в България

Уважаеми приятели, съмишленици,

Публикуваме банкова сметка (набирателна). Средствата ще се използват за  популяризиране и ограмотяване  на подрастващото поколение, за заздравяване на българския корен, за да ни е здраво стеблото и добри плодовете, за укрепване на физическото и психическо  състояние на децата, чрез българските вековни добродетели, за да може  и децата чиито родители са  със слаби финансови възможности, да бъдат откраднати от улицата и компютрите и усетят силата на нашата духовна култура за прослава на България.

В момента строим парк комплекс на връх „Кръстец” и се преговаря за мемориал в с. Страцин за погиналите  във І – та фаза на Втората световна война. Построили сме „Стени на храбростта”, църкви, подпомогнали сме автори и  читалища в областта на фолклора и спортни клубове с приложна насоченост. Издали сме книги  отразяващи славната ни история. Привличаме млади хора да пишат за България.

Всяка помощ е инвестиция  в бъдещето на Българския Род!

БОГ ДА НИ ПАЗИ!

Банковата сметка е:

УниКредит Булбанк ; Филиал-Перник ул. „Кракра” 41

IBAN  BG24 UNCR 7527 1087 1369 14    

BIC UNCRBGSF

СВИКБ ( Съюз на военноинвалидните кооперации в България)

Всяко дарение се съпътства от отделен договор за волята на дарителя и при неспазване  задълженията, средствата се възстановяват на  дарителя.

Няма да се приемат дарения некореспондиращи с целите и задачите на организацията.