Ефрейтор взе детска учителка

22.12.2020 г. Ефрейтор взе детска учителка

 Пред монумента на Боримечката той получи заветния отговор „Да!“, свидетелстват от елитното формирование на Сухопътни войски - 61Стрямска механизирана бригада.

Otbrana.com

Военнослужещ от 61Стрямска механизирана бригада изненада любимата си, като поиска ръката й в родния й град Клисура по един особено романтичен и нестандартен начин. Ефрейтор Станимир Бумбалов коленичи под звуците на българските традиционни инструменти - тъпана и гайдата,  пред нищо неподозиращата детска учителка Марияна Тотева. Пред монумента на Боримечката той получи заветния отговор „Да!”,свидетелстват от елитното формирование на Сухопътни войски. .

Ефрейтор Бумбалов е отговорен военнослужещ, с опит и доказани високи професионални качества. Той е един от основните участници на 61 механизирана бригада в редица силови спортни състезания като: „Murph challenge”, „Legion Run”, „Commando challenge” и други кросфит съревнования, където достойно защитава имиджа на бригадата. Изграденото в годините уважение към него се гради и на опита, натрупан по време на мисиите в Афганистан, а сега той отново отправя поглед към поредното предстоящо предизвикателство.

Ефрейтор Станимир Бумбалов не крие, че е подготвил още много изненади за своята любима и казва, че най-хубавото тепърва предстои.