Дуелна и щафетна стрелба в 61 механизирана бригадa

10.02.2021 г. Дуелна и щафетна стрелба в 61 механизирана бригадa

 В комплексното отборно класиране след оспорваната надпревара първо място извоюва отборът на 2 механизиран батальон, на второ и трето се класираха отборите на батальона за защита на силите и на щабен батальон.

Otbrana.com

На Учебен център „Анево” вчера се проведе вътрешния шампионат по дуелна и щафетна стрелба с автомат Калашников - АК-47 между военните формированияот състава на 61 Стрямска механизирана бригада  - Карлово, съобщава КСВ.

Най-високи резултати в щафетната стрелба показа отборът на щабен батальон, класирал се на І-во място, отборът на 2 механизиран батальон завоюва ІІ-ро място, а на ІІІ-то място се класира отборът на батальона за защита на силите.

В дуелната стрелба победител е отборът на 2 механизиран батальон, следван от отбора на рота „Военна полиция”, а ІІІ-то място завоюва отборът на батальона за защита на силите.

В комплексното отборно класиране по дуелна и щафетна  стрелба след оспорвана надпревара І-во място извоюва отборът на 2 механизиран батальон, на ІІ-ро място се класира отборът на батальона за защита на силите, а ІІІ-то място зае тимът на щабен батальон.

Участниците в състезанието демонстрираха високо бойно майсторство и желание за победа, като се стремяха да представят достойно формированията си.

Командирът на 61 механизирана бригада бригаден генерал Деян Дешков награди класиралите се на призовите места с купи, грамоти и медали и поздрави отборите за проявения спортсменски дух и постигнатите високи резултати.