Иво Антонов вече на 50! Поздравления!

02.04.2021 г. Иво Антонов вече на 50! Поздравления!

 Otbrana.com

Днес Иво Антонов става на 50 години. Зряла и перспективна възраст! В „Отбрана“ се получиха десетки поздравления. Пожелания за здраве и дълги години съвместна работа отправят към своя директор служителите от дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитание“ в Министерството на отбраната. Честитки и от председателите на четирите военно-патриотични организации: генерал от запаса Златан Стойков на СОСЗР, доц. д-р Иван Сечанов на СВВБ, младши лейтенант от запаса Петър Велчев на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите и капитан далечно плаване Атанас Илев председател на Съюза на възпитаниците на ВНВУ, ШЗО и РВГ. Те допълват пожеланията си с благодарност за добрата съвместна работа.

Има и награди. С решение на Изпълнителното бюро на Централния управителен съвет на Съюза на ветераните от войните на България на основание на чл. 17, т.7 от Устава на организацията Иво Венциславов Антонов е удостоен със званието „Почетен член“ на Съюза. По този повод председателят на СВВБ доц. д-р Иван Сечанов е изпратил следния поздравителен адрес:

До г-н Иво Антонов,

директор на дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитание“ в Министерството на отбраната

Уважаеми г-н Антонов,

Петдесет години е младенческа възраст. Предстоят времена на нови успехи, радост от живота и удовлетворение от свършената работа. И сега, обаче, ръководството и членовете на Съюза на ветераните от войните на България имаме много поводи да ти благодарим за вниманието към нас. Не е тайна, че, като погледнем назад, свършихме доста работа заедно. Силно се надяваме, че така ще продължим и занапред. Затова ти пожелаваме най-вече много здраве! Поздравяваме те с присъждането на престижното звание „Почетен член на Съюза на ветераните от войните на България“!

Честит юбилей, Иво!

Председател на СВВБ доц. д-р Иван Сечанов

02.04.2021 г.  

Да е жив и здрав Иво Антонов, са пожеланията на негови колеги и приятели, които ни напомниха да го поздравим!