Честит празник на психолозите във Въоръжените сили!

04.04.2021 г. Честит празник на психолозите във Въоръжените сили!

 От Военна Академия поздравяват преподавателите от катедра „Психология и лидерство“ с началник полковник проф. д.пс.н. Георги Карастоянов. Вземайки пример от тях, си позволяваме да честитим празника на всички психолози във Въоръжените сили и да им пожелаем да се радват на съществен принос в работата с хората с пагони.

Otbrana.com

На 4 април психолозите в България отбелязват своя професионален празник. Денят на психолога се чества от 1995.  Военна Академия честити професионалния празник на психолозите - преподавателите от катедра „Психология и лидерство“ с началник полковник проф. д.пс.н. Георги Карастоянов и на студентите от магистърската програма „Психология в сигурността и отбраната“ във Факултет „Национална сигурност и отбрана“, научаваме от учебното заведение. В тези месеци на изпитание за нацията ни, психолозите със слово и сърце откликват на потребността на обществото от подкрепа, от вяра и надежда за живот, от разум и мъдрост, от утеха, се посочва в поздравлението. И пожеланията към психолоите в академията са:  „Бъдете здрави, все така устойчиви срещу житейските несгоди, всеотдайни и сплотени в името на човека!Благодарим Ви за всичко, което правите за хората!“

Вземайки пример от Военна академия, си позволяваме да честитим празника на всички психолози във Въоръжените сили и да им пожелаем да се радват на съществен принос в работата с хората с пагони.