Началникът на отбраната е изпратил празнично приветствие до СОСЗР

05.05.2011 г. Началникът на отбраната е изпратил празнично приветствие до СОСЗР

 

Otbrana.com

Началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов е изпратил поздравителен адрес до председателя на ЦС на СОСЗР генерал-лейтенант от резерва Стоян Топалов във връзка с утрешния Ден на храбростта и празник на Българската армия.

Уважаеми господин генерал-лейтенант,

Моля да приемете и предадете моите и на воините от Българската армия най-сърдечни поздрави към членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в цялата страна по случай нашия празник – 6 май!

В този ден ние чувстваме като свой дълг да се обърнем с най-топли думи към своите предшественици и да отдадем заслуженото уважение за неоспоримия Ви принос за изграждането и развитието на Българската армия, на Въоръжените сили на страната ни, за укрепването на националната сигурност и отбраната. На тази кауза Вие посветихте и най-хубавите си, най-плодотворните си години, отдадохте й безрезервно всички свои знания и умения.

Поздравявам Ви с Деня на храбростта и Празник на Българската армия и Ви желая от сърце здраве, с физически и духовни сили, със силна ангажираност и висок воински морал да продължавате да се откроявате в нашето общество като пазители  на славни бойни традиции, които трябва да се предават на поколенията.

Честит празник!

С уважение: генерал Симеон Симеонов”