Благотворителен базар в подкрепа на 13 деца от авиобаза „Граф Игнатиево”

10.12.2019 г. Благотворителен базар в подкрепа на 13 деца от авиобаза „Граф Игнатиево”

 Otbrana.com

Коледен базар с благотворителна цел се провежда на територията на авиобаза „Граф Игнатиево“ в Пловдив. Той се организира, за да помогне на военнослужещи от авиобазата и техните деца, които се нуждаят от лечение.

„Тази година усилията но са обединени в благотворителната инициатива „Коледни усмивки” в подкрепа на тринадесет деца на военнослужещи от авиобаза Граф Игнатиево. Малчуганите страдат от заболявания, които изискват сериозен личен финансов ресурс, ежедневни грижи с постоянно присъствие на възрастен,  като често това е другият родител, който не работи. Още четири са семействата, в които съпругът/съпругата има тежки здравословни проблеми и всяка финансова помощ е важна, както за лечението, така и за всекидневни потребности.  

Нашите колеги са силни мъже и жени, носят голямата си болка мълчаливо и същевременно работят всеотдайно и сърцато. За да им покажем своята подкрепа, в навечерието на светлите християнски празници организираме, съвместно със Сдружението на жените военнослужещи, благотворителен базар в периода от 09.12.2019 г. до 13.12.2019 г., се посочва в обръщение на организаторите, публикувано на сайта на авиобазата.”