Призови места за отбора на Сухопътни войски в Държавния военен шампионат по дуелна и щафетна стрелба

29.04.2021 г. Призови места за отбора на Сухопътни войски в Държавния военен шампионат по дуелна и щафетна стрелба

 Otbrana.com

На 28 април на учебен център „Люляк” – гарнизон Стара Загора, се проведе Държавният военен шампионат по дуелна и щафетна стрелба, в който участваха представителни отбори на Съвместното командване на силите, Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Съвместното командване на специални операции, НВУ „Васил Левски”, Служба „Военна полиция” и Стационарната КИС, съобщава КСВ.

В щафетната и дуелната стрелба първо място зае отборът на Сухопътни войски, на второ място се класира отборът на Съвместното командване на силите, а на трето - отборът на НВУ „Васил Левски”. Комплексен първенец в шампионата е отборът на Сухопътни войски, следван от отбора на Съвместното командване на силите и отбора на НВУ „Васил Левски”.

Командирът на 2-ра Тунджанска механизирана бригада бригаден генерал Стоян Шопов изрази задоволството си от добрата организация и високото ниво на турнира и поздрави участниците за отличното представяне.  Той връчи грамоти на участващите отбори, а на класиралите се на призовите места - медали и купи.