ВВВУ „Георги Бенковски“ сключи договори за сътрудничество

07.07.2021 г. ВВВУ „Георги Бенковски“ сключи договори за сътрудничество

 Otbrana.om

ВВВУ „Георги Бенковски“ продължава процеса за сътрудничество със средните училища в Плевенска област. Закономерно е, година след възстановяване на училището да се възстановят контактите с училищата в община Долна Митрополия, съобщават от ВВВУ.

Тази седмица гости на ВВВУ бяха директорите  на  СУ „Васил Априлов“ и СУ „Евлоги Георгиев“.

На работните срещи бяха обсъдени конкретни идеи за различни по характера и насочеността си съвместни идеи, които да подпомогнат бъдещата професионална реализация на младежите от региона.

Договорът между ВВВУ „Георги Бенковски“ и СУ „Васил Априлов“- Долна Митрополия бе подписан от ръководителите  им - бригаден генерал Юлиян Радойски и г-жа Цветанка Митева, в присъствието на г-н Даниел Ангелов- зам. директор по производствената дейност и г-жа Илиана Маринова- ръководител ИКТ.

Договорът със СУ „Евлоги Георгиев“-Тръстеник  началникът на ВВВУ подписа с директора на училището г-жа Валентина Велкова, в присъствието на г-жа Галина Георгиева-преподавател по философия и история.

Принос за сключването на договорите за сътрудничество имат г-жа Илияна Николаева- асистент по физика в Департамент „Хуманитарни и природни науки“ и доцент д-р инж. Даньо Лалов – декан на факултет „Авиационен".