Полк. Валери Ценов: За мен беше чест!

03.11.2021 г. Полк. Валери Ценов: За мен беше чест!

 Ние само можем да кажем: „Благодарим за достойната служба за защита на родното небе, г-н полковник!“

Otbrana.com

Изказвам дълбока командирска благодарност на целия личен състав! Постигнатото от войските в периода, в който аз ги оглавявах, е плод на колективния труд и на несломимия дух, знанията и уменията на всички. Това пише в обръщението си към личния състав командирът на Първа зенитно-ракетна база полковник Валери Ценов, който днес приключва с военната служба.

„Заедно написахме част от историята на ЗРВ така, че да можем да се гордеем с резултатите. Ваш дълг е да я продължите с колегите, на които предавам командването на Базата и съм убеден, че все така отдадено и непоколебимо ще работите заедно за защитата на родното небе“, посочва още командирът.

„Продължавайте и занапред доблестно да изпълнявате задачите си и да поразявате всички професионални и житейски цели. Желая Ви здраве, лично щастие и много оптимизъм!И помнете, че и като офицер от запаса оставам част от семейството на ЗРВ, Ваш другар и съмишленик.За мен беше чест!“, са последните думи в обръщението на полковник Валери Ценов, командир на Първа зенитно-ракетна база.

Ние само можем да кажем: „Благодарим за достойната служба за защита на родното небе, г-н полковник!“