Да помогнем на млад летец-пилот да живее!

15.11.2021 г. Да помогнем на млад летец-пилот да живее!

 Otbrana.com

Капитан Здравко Димов е на 29 години и е летец-пилот в Транспортната авиогрупа на Военновъздушните сили. В края на 2020 г. капитан Димов претърпява жестока катастрофа, съобщават от ВВС. Оцеляването му е чудо, тъй като получава травми несъвместими с живота. През следващите месеци са му направени няколко животоспасяващи операции в УМБАЛСМ „Пирогов“ – София и дълго време той е на границата между живота и смъртта. А заради тежка травма на гръбначния стълб, Здравко губи изцяло двигателната активност и сетивността на лявата си ръка. Това налага да замине спешно за две операции в специализирана болница в Германия. След дарителска кампания сумата за операциите в чужбина е събрана. Предстои му нова тежка операция за трансфер на вена, което ще позволи пълноценно движение на ръката му. Интервенцията е планирана за началото на декември в болница в град Ахен, Германия.

Призовавамe ви, мили хора, бъдете съпричастни! Нека всички заедно да дадем шанс на капитан Димов да води пълноценен живот!

Той е борец!  Той е олицетворение на ЖИВОТА!  Мисията е благородна! Нека да му помогнем, приятели! Ето и сметката, по която може да дарите средства за лечението му:

Дарителска банкова сметка в УниКредит Булбанк

IBAN: BG43UNCR70001524357982

Титуляр: Здравко Любомиров Димов