Ветераните от войните благодарят на хората в Сухопътни войски за достойната служба

19.11.2021 г. Ветераните от войните благодарят на хората в Сухопътни войски за достойната служба

 Otbrana.com

„Ние знаем какво е война и за това високо ценим усилията на въоръжените защитници на Родината, каквито сте вие и цялата Българска армия. Сигурни сме, че ще продължавате така и занапред, защото сте доказани родолюбци и професионалисти“, се посочва в поздравителен адрес на председателя на Съюза на ветераните от войните на България доц. д-р Иван Сечанов до генерал-майор Михаил поопов по повод бойния празник на Сухопътни войски – 19 ноември.

***

До генерал-майор Михаил Попов, командир на Сухопътните войски

Уважаеми г-н генерал-майор,

Имам честта и удоволствието от името на ръководството и членовете на Съюза на ветераните от войните на България да Ви поздравя с бойния празник на Сухопътни войски – 19 ноември. Голямата част от българските фронтоваци по време на Втората световна война бяхме именно в строя на пехотата, което ни кара да чувстваме празника и като наш.

Преди всичко искам да Ви благодаря за достойната служба в името на нашето Отечество. Ние знаем какво е война и за това високо ценим усилията на въоръжените защитници на Родината, каквито сте вие и цялата Българска армия. Сигурни сме, че ще продължавате така и занапред, защото сте доказани родолюбци и професионалисти.

Честит празник, г-н генерал!

Председател на СВВБ                   доц. д-р Иван Сечанов

19.11.2021 г.

София