Днес е празникът на батальона за логистично осигуряване на Втора бригада

01.06.2022 г. Днес е празникът на батальона за логистично осигуряване  на Втора бригада

 Вчера командирът на Втора механизирана бригада рригаден генерал Станимир Христов награди военнослужещи и цивилни служители от батальона за проявен висок професионализъм и всеотдайност при изпълнение на служебната дейност с военни и почетни грамоти и монета на командира на бригадата, а командира на батальона подполковник Христо - с картина на 2 механизирана бригада и военна грамота.

Otbrana.com

В тържествена обстановка вчера военнослужещите и цивилните служители от Батальон за логистично осигуряване почетоха своя празник с водосвет и курбан за здраве.  На 1 юни се навършват 15 години от създаването на военното формирование.

Командирът на 2 механизирана бригада бригаден генерал Станимир Христов прие строя на военнослужещите и цивилните служители от командира на батальона подполковник Христо Хаджиев и ги поздрави по случай празника.

Бригаден генерал Христов награди военнослужещи и цивилни служители от батальона за проявен висок професионализъм и всеотдайност при изпълнение на служебната дейност с военни и почетни грамоти и монета на командира на бригадата, а командира на батальона подполковник Хаджиев награди с картина на 2 механизирана бригада и военна грамота.

На тържеството присъстваха офицери от командването на бригадата, командири на батальони от състава на бригадата от гарнизон Стара Загора.

В словото си към личния състав, командира на бригадата изрази своята благодарност за положения неуморен воински труд, за професионално изпълнените задачи, които с цената на много лишения и усилия изпълняват, и им пожела здраве, лично и семейно щастие, силна воля и енергия за да продължават и занапред да се справят с бъдещите предизвикателства.

Ставрофорен иконом Евгений Димитров от храм „Света Троица” към Старозагорската митрополия отслужи водосвет за здравето на военнослужещите и цивилните служители от батальона за логистично осигуряване.

Честит празник!