Трето бригадно командване анализира постигнатите резултати през 2022 г.

24.01.2023 г. Трето бригадно командване анализира постигнатите резултати през 2022 г.

 Командирът на Сухопътни войски генерал-майор Деян Дешков изразил увереност в успешното изпълнение на задачите и занапред.

Otbrana.com

Днес се проведе „Анализ на резултатите от дейността на Трето бригадно командване през 2022 година“, в който участва командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков, съобщават от КСВ. Съвсем скоро чухме за поредната помощ на населението от това формирование. Тридесет военнослужещи с техника от 10-и механизиран батальон се включиха в преодоляването на последиците от бурния вятър във Враца на 19 януари. Военнослужещите участваха в разчистването на пораженията по засегнатите улици и обществени сгради. Ръководител на действията бе командирът на батальона подполковник Симеон Гаджев.

На анализа командирът на  Трето бригадно командване полковник Митко Балтов е представил проведените през изминалата година занятия, учения и постигнатите резултати по трите мисии на Българската армия. От своя страна заместник-командирът полковник Георги Калчев отчел положителна тенденция по отношение на войсковия ред и дисциплината. Генерал-майор Дешков очертал хоризонта на предстоящите мероприятия през 2023 година за Командването, като декларирал своята увереност в успешното изпълнение на поставените задачи, става ясно от съобщението.