Днес празнуват Радиотехнически войски! Поздравление от командира на ВВС

18.03.2023 г. Днес празнуват Радиотехнически войски! Поздравление от командира на ВВС

 „Днес Вие сте неразделна част от интегрираната система на ПВО и ПРО на НАТО. Зорките ви “електронни очи” без почивка следят за чистотата на родното небе и са надежден партньор на колегите от съюзните армии.“, посочва генерал-майор Димитър Петров.

Otbrana.com

За мен е чест от името на Командването на Военновъздушните сили и лично от свое име най-сърдечно да Ви поздравя със 71-та годишнина от създаването на Радиотехнически войски, посочва в празничното си приветствие командирът на ВВС генерал-майор Димитър Петров.

В този хубав празничен ден изказвам нашето дълбоко уважение към стотиците военнослужещи и цивилни служители за професионализма им, за неуморния им труд и себеотрицание, с които изграждаха и развиваха войските повече от половин век! Уверени сме, че славните традиции на Вашите предшественици ще бъдат продължени и умножени от днешните воини от РТВ – амбициозни, интелигентни, знаещи и можещи!“, пише генерал-майор Петров

Днес Вие сте неразделна част от интегрираната система на ПВО и ПРО на НАТО. Зорките ви “електронни очи” без почивка следят за чистотата на родното небе и са надежден партньор на колегите от съюзните армии.

Приемете нашите най-искрени пожелания за крепко здраве, дълъг живот и добър късмет! Нека щастие и разбирателство да царят във Вашите семейства и успех да увенчава всяко Ваше начинание!“, завършва поздравлението на командира на ВВС.