Във в. "Българска армия" - материалите-отчети са сухи като шпеков салам

28.01.2011 г. Във в. "Българска армия" - материалите-отчети са сухи като шпеков салам

Otbrana.com (tbrana195711@abv.bg)

То е ясно, естествено е Otbrana.com  да дразни ръководството на в. „Българска армия”. Пише се по-друго, истината за армията. Но дори, когато пишем коментари и мнения, различни от тези на министъра на отбраната, ние се подписваме с имената си. Ще ги напишем и в изданието. За това трябват пари. Но пък вие сигурно ги сънувате тези имена, знаете ги прекрасно.

А в писаницата в БА  против нас не може да се разбере дали е партайгеносе Иван или някое от добрите ченгета. Не са малко хората в редакцията, които са се облажили яко от масата на големия социалистически банкет. Подписан е вестникът, с което , откъдето и да го погледнеш,е страхливост и гьонсуратлък.

По голяма глупост от декларацията че „Летищата и гарите ни са готови за Шенген” другаде не може да се прочете. Да чукаме на дърво за сигурността!

Материалите –отчети за свършеното от отделните щабове, са сухи като шпеков салам, но вина за това нямат само журналистите, а и щабовете, които са ги разработили и предложили. Даже сочен автор като Лъчко Лозанов /Честито „аржентинецо!/ не е могъл да избяга от шаблоните на военния език.

Интервюто с д-р Парашкевов е закъсняло, хората вече забравиха за наградата му, но си заслужава. Добре че е Алаксандър Гигов, та да има какво да се прочете  в спорта.

И накрая ще ви успокоя. Otbrana.com няма кой да го издуха, защото парите са от джоба ни. По скоро вие сдухахте електронното издание, което бе създадено с толкова мъка. Излъгахте и за 62-страничната  газета. А на нас трябва да  благодарите, защото сме едни от малкото читатели на вестника.

Много са мъжките характери във в. «Българска армия» с женско име. А този орган все някога бива ощастливяван...