"Българска армия" скри разкритията за армията ни на предложен за Нобел "

04.02.2011 г. "Българска армия" скри разкритията за армията ни на предложен за Нобел "

Otbrana.com (otbrana195711@abv.bg)

“Истини за БА разкрива “Уикилийкс” вместо скучното “Ротациите продължават”. Това можеше да е материалът под главата на военния вестник. Другите издания се скъсаха да коментират и информират за информацията на  сайта “Уикилийкс” по секретния документ на бившия американски посланик в София. Има и други заглавия  за чело на първа – “ Със СААБ започнаха сондажите за изтребител”, “Във ВВС парите не стигат за всичко”, заглавието за флота  и др.

Скучен е и рапортът за готовност за мисии. Предпочетена са мислите на заместник-министърката пред , да речем, една жива анкета с редови миротворци, които половин година ще са лицето на България в Кабул. И снимките са с лявата ръка. Без материалите на репортерите във вестника няма “мирис” на полигон. За отчетите вече писахме...

Смешен е опитът на бившия комсомолски кадър Иван да реанимира  бившия си, а може би и сегашен патрон, президента  Петър Стоянов Девизът му  “Пиян до синьо и бръснене до червено” вече се заменя с едно мазно  намигване към ГЕРБ, което е разбираемо за всички.

Интересни като нова информация  са материалите за формула 1 на стрелбата, но и тук качеството на снимките е страшно. Бая виагра трябва да е погълнал авторът на “Лекция по политическа  сексология” за да разкаже и фантазира около властовия еротизъм.

Навярно е прав Лозанов за “Тотемът политик”, но който е в стадото или след него винаги  гази тор. Академик Гигов най-после написа нещо скандално и за “синята лавина”. Той си знае.

                            ***

Честит внук, на дядо Лъчко! И да внимава с бабите...